Tuesday, October 13, 2009

babyy just say yes :D

haha okay, macam biase lah tkde kerja kan.nak studyy langsung tkde hati,esok aku tktau nak jawab ape -,- bismillahi tawakkaltu 'alallah :D *tktau spell betul ke tak :/ btw aku tau semua orang pun tak sabar nak hbs exam kan?haha raja ingat pasal saloon,i dah cakap ngn mama haha *dah berapa kali aku ulang psl benda ni haha.so kita tggu jelah hbs exam then lepak saloon manicure facial massage sauna,haha semua kau nak aku akan layan Aawwww ,btw gambar bawah ni sekadar hiasan je, *abaikan abaikan :D
*after

*beforeee
HA HA HA okay lets gelakk ramai ramai,spe yg nak guling guling angkat tangan ye murid murid haha.okay dah dah jangan gelak banyak sangat nnty Allah marah.di akhirat kelak,kita akan menangis jika kita terlalu banyak bergelak tawa semasa hayat di dunia.*woahoo syukur alhamdulillah,sharina kan yg tgh type ni?*angguk, heh :D okay lah sampai di sini sahaja,sehingga bertemu lagi di entry yg lain.bubbyeeee
Lots of LOVE ,
sharinanananaa ♥

9 comments:

  1. HAHAHAHHHH
    *love story GEHEHEEEEEE :P

    ReplyDelete
  2. izo : hee awak pun sweet gituuu :D

    ReplyDelete
  3. ahaha.
    bahagia nmpk.
    haha
    sharina dh cple ohh,

    ReplyDelete
  4. hmm..lemme guess..
    a)I******
    b)P***
    c)Z*****
    haa....the answer should be??
    u jawab skang chery!!hahaa..apela i merepek ni..

    ReplyDelete